HOME ikonMAIL ikonKONTAKT ikon
EN flag
Medicomm nyelvstúdió
Online oktatás
Tel: +36 30 270-7316
Orvosi angol, fogorvosi angol, OET,
IELTS,TOEFL , PROFEX
MagunkrólRólunk írtákTanfolyamainkJelentkezésSzolgáltatási szerződésLearn Hungarian
AktuálisAdatkezelésOrvosoknak, fogorvosoknakMEDICAL HUNGARIANIELTS,TOEFL,OETEnglish
MEDICOMM rólunk írták
IELTS, OET,TOEFL
Fogorvos illusztráció
Rólunk írták

Miért tartom nagyon jónak Gyöngyi óráit?

Amióta ezekre az órákra járok, meglepően fejlődött a tudásom! Korábban ilyen szakmai, orvosi angol tanfolyamról nem is hallottam, ilyen kezdeményezést nem láttam. Olyan jellegű lexikális ismereteket tanultunk már eddig is, amelyek szinte észrevétlenül átsegítettek pl.: angol nyelvű szaklapok olvasásában, véletlenszerűen, munkám során angol nyelvű betegek kikérdezésében, válaszaik megértésében. Mindezt egyedül, autodidakta módon nem hiszem, hogy ilyen biztonsággal el lehet sajátítani. Ezen kívül órán mindenkinek aktív szerep jut, sokat gyakorolunk és a hangulat kiváló. Én őszintén örülök, hogy ezt a lehetőséget felfedeztem és használom.
Csak röviden ennyi…

Budapest, SZ.ZS.
Kedves Gyöngyi!

Köszönöm Neked ezt az egy hetet. Azért az egész hetet, mert nem csak kiváló angol intenzív szakmai nyelvtanfolyamot kaptam Tőled, hanem praktikus tippeket és jó tanácsokat azzal kapcsolatban, hogy egy angol páciens mit vár el tőlem, mint fogorvostól, milyen udvariassági formaságokat, mennyi felvilágosítást stb.

Türelmed, nyitottságod, kedvességed, tudásod lenyűgözött az órák alatt! Te ragyogóan vizsgáztál emberismeretből is; a mi lelkesedésünk pedig egyre nőtt – ezt gondolom észrevetted. Mi olyan „lökést” kaptunk most Tőled, hogy ezt a tudást fejlesztve, meg tudunk felelni a feladatoknak.

Neked minden elképzelhető jót kívánok: egészséget, sikert, sok szép utazási élményt.
Örülök, hogy megismerhettelek.

Budapest, K.M.
Kedves Gyöngyi!

Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem az ÖN által tartott, igazán kitűnő angol nyelvi tanfolyamon. Ez egy igazi "felhozó" ahogy azt ma a bokszmeccsekre is mondják.

Nagyszerű a tematika, jól megoszlik az általános és szaknyelvi óra, továbbá jó hogy délelőtt és délután is van foglalkozás. Mi nem Pesten élők egy-két ügyes-bajos dolgot el tudunk intézni és emellett ebédre is van idő.

Nagyon klassz csendes(!) a tanterem helye, nem zavar a forgalom zaja, ami azt gondolom igen fontos !

Én személy szerint úgy érzem hogy kiváló egy hetet töltöttem Önnel és tizedmagammal.

Köszönöm a tanítást, fáradozást és ajánlom minden hasonló igénnyel jelentkező kollégának.

Miskolc, S.L.
Kedves Gyöngyi!

Először is szeretném megköszönni azt az egy hetet, amit a
segítségeddel nyelvtanulással tölthettem.
A tanfolyam előtt volt bennem egy kis félsz,hogy mit lehet egy hét alatt megtanulni,de utólag azt mondom: rengeteget. Mindenképpen megérte!
Ősrégi középfokú nyelvtudásomat sikerült a Te segítségeddel
felfrissítenem, a tanfolyam végére egész magabiztos lettem és megnőtt az önbizalmam. A szakmai angol nagyon hasznos volt, egyedül vagy hagyományos nyelvórán ilyen témákkal keveset foglalkoznak. A kiscsoportos nyelvtanulás előnyeit nem kell hangsúlyoznom,szinte sosem volt holtidő.
Köszönöm a jókedvet, a felkészültségedet és a segítőkészségedet.
Remélem még találkozunk!

Kecskemét, PÁ
oldal tetejére
medicomm_quad.png
Hírlevél megrendelés
Mielőtt kitölti a lenti űrlapot, kérjük olvassa el ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNKAT és csak akkor töltse ki az adatokat, ha elfogadja azt. Miután sem az adatbekérő mezők, sem a "Regisztrálok" gomb nem önműködő, amennyiben az adatokat beírva, azokat önként megadja nekünk és a "Regisztrálok" gombot megnyomja, Ön aktív cselekedettel kezdeményezi adatai kezelését, így a regisztrációval Ön által elfogadottnak tekintjük az ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNKAT és egyben önkéntes hozzájárulását rögzítjük ehhez az adatkezeléshez!
*
*
*
Kérjük másolja be a következő karaktereket: 326GR  
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Hívjon
MEDICOMM orvos illusztráció
Telefonszám:
+36 30 270-7316
MEDICOMM orvos illusztráció
Tanulóink visszajelzései
Tanárnő az, aki lelket önt belém. Megtanít angolul beteget vizsgálni, ha kell, kijavít a kiejtésben, türelmes hozzám.

Budapest, M.ZS.